Bubblebus - Jürgen Somers - Trekschurenstraat 175, 3500 Hasselt - 0476/94.35.94

Een mini - foodtruckfestival als bedrijfsfeest of huwelijksfeest, één of twee foodtrucks bij een receptie of een teambuilding om je personeel extra te motiveren.

We zijn nl tevens organisator van foodtruckfestival SMA(A)K, actief in meer dan 15 steden in Vlaanderen & helpen je dan ook graag verder in je zoektocht naar de juiste foodtrucks.

Maar we gaan veel verder dan dat: we zorgen voor de totale organisatie en co√∂rdinatie van je bedrijfsfeest. De ongedwongen sfeer en gezelligheid van ons mini - foodtruckfestival zijn dé manier om het héle bedrijf samen te brengen, van werknemers tot management.

We beschikken op smaakfestival.be over een netwerk van meer dan 300 foodtrucks. Onze sma(a)kmakers lossen jouw culinaire streetfoodverwachtingen in.

Van hippe beats, easy jazz, rock & roll tot live - optredens.
Onze platenspeler draait op volle toeren. Naast foodtrucks & hippe bars brengen we vooral heel veel gezelligheid mee. Met onze picknickbanken, parasols, lampjes en vlagjes, strandstoelen, … toveren we iedere locatie om tot iets uniek.

Kortweg… een concept om duimen en vingers bij af te likken! Steeds in overleg en rekening houdend met het afgesproken budget. Interesse? Laat het ons weten & we bezorgen je een offerte op maat!

sluiten
"De ongedwongen sfeer en gezelligheid van ons mini - foodtruckfestival zijn dé manier om mensen samen te brengen. "
Contacteer me